Nieuw in de Eco Pop-up Store. Natuurlijke zonnebrillen van Walnoothout met de diverse kleuren en de organische houtnerven zet jij de trend voor dit jaar

houten zonnebril

Skateboard houten zonnebrillen zijn afkomstig van de beste kwaliteit hout en passend voor zowel vrouwen als heren. Door de unieke houtstructuur is iedere zonnebril uniek. Alle Bamboehouten zonnebrillen worden met de hand gemaakt en zijn zeer licht van gewicht. Verder zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende lenzen met de beste UV400 protectie tegen de zon. Deze originele zonnebrillen zijn samengesteld uit verschillende lagen gekleurd hout in verschillende kleuren. Omdat elke zonnebril met de hand is gemaakt en door de diverse kleuren en de organische houtnerven is elke houten zonnebril bijzonder.

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur gecombineerd met bruin gepolariseerde lenzen is een prachtige zonnebril. Bamboehouten zonnebrillen zijn van prima deugdelijkheid tegen een betaalbare prijs met respect voor de de natuur.

Het met zorg geselecteerde hout wordt ingezet voor het raamwerk van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een natuurlijke look en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de karakteristieke lijnen van het hout. Geen enkel model houten zonnebril is identiek. Brilmontuur van Esdoornhout in meerdere houtlagen. De natuur, de kalmte, de elementen, de geur van het jaargetijde en de frisse wind door de haren. De aarde is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Afkomstig van stabiel bamboe watch here hout, een paar stukjes ijzer en de lenzen waar je de zon mee kunt weerstaan. Houten zonnebrillen maken jouw zomer uniek. Een mode die de eerstvolgende jaren alle trends gaat passeren. Een merk, vol gedrevenheid en innovatie. Een product, waar geen ander artikel aan kan tippen.

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor deugdelijkheid en creativiteit! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een kleine oplage en heeft biedt daardoor extra uniekheid. Dit betekent dat je er altijd uniek uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Rozenhout en hebben gepolariseerde zwarte lenzen. Daarbij zijn ze ook nog lichtwegend te dragen. Ideaal voor op de strand. Daarenboven beschikt de zonnebril over een compleet uv-bescherming. De polarisatie maakt het aangenaam om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn bijna niet stuk te krijgen.

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer glad is ebbenhout dat bekend staat om zijn gitzwarte kleur.

Beukenhouten


Eveneens gebruikt in muziekinstrument vervaardiging is beukenhout is van hoge kwaliteit en multi-purpose.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *